Kalite ve BİDER Toplantısı

29 Nisan 2021 Perşembe günü Kayseri Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konfersan Salonunda saat 14:00’da Kalite ve BİDER’in önemini belirten bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA, Rektör Yrd. Prof. Dr. Derviş BOZTOSUN Kalite Müdürü Doç. Dr. Neslihan DEMİREL, Yüksekokulumuzdan Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Cemal ACAR, Müdür Yrd. Dr. Öğretim Üyesi Ali İhsan ÇELİK, Dr. Öğr. Gör. Zehra Almaz ÖZCAN ve Yüksekokul Sekreteri Kenan KARAGÖZ katılmışlardır. Ayrıca Yüksekokulumuz adına Kalite Kursuna Katılan Md. Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Ali İhsan ÇElİK’e katılım sertifikasını Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA tarafından takdim edilmiştir. Pandemi dolayısıyla kurum ziyaretlerine gidilemeyen ilçelerdeki Yüksekokullara bilgilendirme yapılmıştır.

29 Nisan 2021 Perşembe