Limak Çimento San. Tic. Aş. Genel Müdür Yardımcısı Yüksekokulumuzu Ziyareti

17.01.2022 Pazartesi günü Limak Çimento San. Tic. Aş. Genel Müdür Yardımcısı Eray KİHTİR Yüksekokulumuzu ziyaret ettiler. ziyaret sırasında Yüksekokulumuz Müdürlük makamında toplantı gerçekleştirildi. Yapılan toplantıya Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Cemal ACAR, Md. Yrd. Öğr. Gör. Ramazan KAYABAŞI, Öğr. Gör. İbrahim BEKTAŞ, Yüksekokul Sekreteri Kenan KARAGÖZ ve Limak Çimento San. Tic. Aş. Genel Müdür Yardımcısı Eray KİHTİR katılmışlardır. Yüksekokulumuzda gerçekleştirilen toplantı Yüksekokulumuz adına verimli bir toplantı olmuştur. Toplantının ardından Yüksekokulumuza ait olan İnşaat Atölyesinde gerçekleştirilen projeler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapılarak istişarelerde bulunulmuştur. Eray KİHTİR’ e Yüksekokulumuza yapmış olduğu bu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

17 Ocak 2022 Pazartesi