TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
Muafiyet Sınavı

Sevgili öğrenciler muafiyet sınav giriş belgeleri ilan edilmiştir.

Üniversitemiz Muafiyet Sınavlarına giriş belgeleri https://aday.kayseri.edu.tr/ adresinden ilan edilmiştir.

Sınavlar 11 Ekim 2024 Cuma Günü saat 10:00'de her öğrencinin kayıtlı olduğu fakülte/yüksekokul salonlarında yüz yüze ve gözetmenler eşliğinde yapılacaktır.

Öğrencilerin sınav saatinden en az 30 dakika önce sınav yerlerinde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınav başladıktan 15 dakika sonra geç kalan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

1- Her öğrenci sınav giriş belgelerinde belirtilen sınav salonlarında sınava girecektir.

2- Öğrencilerin sınava gelirken T.C. Kimlik Numarası yazılı nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Aksi halde öğrenciler sınava alınmayacaklardır.

3- Öğrencilerin kendilerine verilen optik formlara T.C. Kimlik numaralarını kodlamaları zorunludur. Ayrıca kitapçık üzerine yapılan işaretlemeler geçerli olmayacağından cevapların optik forma işaretlenmesi gerekmektedir. Eksik veya hatalı işaretleme yapan öğrencilerin sınavları değerlendirilmeyecektir.

07 Ekim 2024 Pazartesi