Tomarza MYO Voleybol Turnuvası

Kalite ve Kalite iyileştirme çalışmaları nedeniyle öğrencilerimize Sosyal ve Kültürel faaliyet kapsamında, Tomarza ilçe Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait kapalı spor salonunda, Tomarza Kaymakamlığı, Tomarza ilçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Tomarza Teknoloji Kulübü katkılarıyla voleybol turnuvası düzenlendi.

Turnuva final maçına Tomarza İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali KILIÇ, Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. İbrahim BEKTAŞ katılımlarıyla gerçekleştirildi. Turnuvaya Yüksekokulumuz Programlarından 6 adet takım çıkartılarak gerçekleştirilmiştir. Rakiplerini yenerek galip gelen Harita ve Kadastro takımı Turnuva birincisi olmuştur. Turnuvaya Katılan ilk üç takıma katılım madalyaları takdim edilerek, Turnuva birincisine Tomarza İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Kılıç ve Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. İbrahim Bektaş tarafından, Turnuva ikincisine Md. Yrd. Ramazan Kayabaşı ve Öğr. Gör. Ahmet Şener tarafından, Turnuva üçüncüsü olan takıma Öğr. Gör. Dr. Neslihan Babacan tarafından ödülleri takdim edildi. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Tomarza İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Kılıç, Voleybol Antrenörü Sami SOYSAL ve Tomarza ilçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü personellerine katkılarından dolayı Yüksekokulumuz Personelleri tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. İbrahim Bektaş bu güzel turnuva için katılımcılara ve katkısı ve emeği geçen herkese teşekkürlerinin ardından sona erdi.

28 Aralık 2023 Perşembe