Yüksekokulumuzda Mezuniyet Coşkusu

Yüksekokulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim dönemi sona ermesi ile 10. dönem mezunlarını verdi. Bu netice ile Tomarza Kadın ve Gençlik Merkezinde Mezuniyet ve Şed Kuşanma Töreni düzenlendi. Mezuniyet ve Şed Kuşanma Törenimize Tomarza Kaymakamı Ali Buzkaya, Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç, Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Çevre Şehircilik İl Müdürümüz Sayın Sibel Livdumlu, Tapu Kadastro 11. Bölge Müdür Yardımcımız Sayın Altan Bey’in yanı sıra Öğretim Görevlileri, Akademisyenler, İlçe Kurum Amirleri, Öğrenciler ve öğrenci aileleri katılmıştır. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. İbrahim BEKTAŞ mezun öğrencileri tebrik ederek, bundan sonraki yaşamlarında başarılar diledi ve Mezuniyet ve Şed Kuşanma Törenimize katılanlara teşekkür etti. Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ve Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç mezun öğrencileri tebrik ederek, bundan sonraki hayatlarında başarılar dilediler. Mezuniyet ve Şed Kuşanma Töreni öğrencilerimize diplomalarının verilmesi ve öğrencilerin kuşaklarının bağlanmasının ardından sona erdi.

12 Temmuz 2024 Cuma