TUBİTAK Öğrenci Projeleri Hakkında Hizmet içi Eğitim

17 Mayıs 2023 Çarşamba günü Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hatice BEKÇİ ve Şef Zeynep AYVAZ tarafından Yüksekokulumuz Rahime Akıncıoğlu Konferans Salonunda TUBİTAK Öğrenci Projeleri Hakkında Akademik Personelimize Hizmet içi Eğitim Gerçekleştirdi.

Hizmet içi eğitim çerçevesinde 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri ve 2209-B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri tanıtımına yönelik bilgilendirme yapıldı.

Hizmet içi eğitime Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. İbrahim BEKTAŞ, Md. Yrd. Öğr. Gör. Atahan GÜVEN, Md. Yrd. Öğr. Gör. Dr. Ramazan KAYABAŞI, Yüksekokul Sekreteri Kenan KARAGÖZ’ün yanı sıra Akademik Personellerimiz katılmışlardır.

17 Mayıs 2023 Çarşamba