TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
Tübitak 2209-A Üniversite Öğrenci Projesi Başvurumuz Kabul Edilmiştir

Yüksekokulumuz Mimari Restorasyon Programı öğrencimiz Hatice Biçen tarafından Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. İbrahim Bektaş danışmanlığında verilen Tübitak 2209-A “Kayseri İli Tomarza İlçe Sınırları İçerisinde Bulunan Kültürel Mimari Mirasın Belgelenmesi ve Analiz edilmesi” konulu projesi kabul edilmiştir. Hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Proje Danışmanı Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. İbrahim Bektaş ve Öğrencimiz Hatice Biçen Projelerinin desteklenmesinin ardından çalışmalara başlamak için Tomarza Kaymakamı Sn. Ali Buzkaya’yı ziyaret ettiler. Kaymakam Ali Buzkaya’yı Proje hakkında bilgilendirerek gerekli izinlerin verilmesini istediler. İlgi ve alakasından dolayı Kaymakam Ali Buzkaya’ya teşekkür ederiz.

26 Mart 2024 Salı