Uyuşturucu ile Mücadele Konferansı

Yüksekokulumuz Rahime Akıncıoğlu Konferans Salonu'nda 2 oturum halinde Kayseri Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünden Polis Memuru Mustafa Güneş, Polis Memuru Fatih Adsız tarafından Uyuşturucu ile Mücadele Konulu; Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünden Polis Memuru Mustafa Altunışık, Polis Memuru Eda Nur Yıldırım Bıyık ve Canan Lekesiz tarafından ise KADES hakkında Konferans verdiler. Polis Memuru Mustafa Güneş madde bağımlılığı, insanlar üzerindeki etkisi, madde kullanan insanları anlama ve madde bağımlılığının cezai yaptırımları ile ilgili bilgiler verdikten sonra madde bağımlıların nasıl yardım alabileceklerini anlattı. Polis Memuru Mustafa Altunışık da KADES Uygulaması hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Konferans Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. İbrahim Bektaş’ın Polis Memuru Mustafa Güneş, Polis Memuru Fatih Adsız, Polis Memuru Mustafa Altunışık, Polis Memuru Eda Nur Yıldırım Bıyık ve Canan Lekesiz’e katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etmesinin ardından sona erdi.

27 Mart 2024 Çarşamba