Teknik Gezi

Yüksekokulumuz Mimari Restorasyon Programı öğrencilerine Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. İbrahim Bektaş ve Öğr. Gör. Kevser Laleli koordinasyonunda İncesu Kilisesi restorasyon şantiyesi, Yeşilhisar Soğanlı Vadisi Yılanlı Kilisesi ve Yeşilhisar Soğanlı Vadisi'ndeki Tahtalı Kilisesi'ne restorasyon projesi, şantiye yönetimi, tarihi yapıları koruma mevzuatı dersleri kapsamında teknik gezi düzenlenmiştir Teknik gezinin düzenlenmesine destek olan Kayseri Büyükşehir Belediye başkanı Memduh Büyükkılıç'a Kayseri Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama Denetim Bürosu Müdürü Fatih Cevat’a ulaşım hizmetlerimizi sağlayan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş Müdürü Mevlana beye katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

22 Mayıs 2024 Çarşamba