Kalite Bilgilendirme Toplantısı

KALİTE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

09 Mart 2021 tarihinde, Saat 19:30’de kalite ile ilgili online bilgilendirme toplantısı yapıldı. 08 Mart 2021 tarihinde, yapılan Kalite Geliştirme Grubu Toplantısı’nda verilen bilgiler ve yapılması istenilen düzenlemeler, Üniversitemiz Kalite Geliştirme Grubu Üyesi ve Yüksekokulumuz öğretim elemanı Öğr. Gör. Neslihan BABACAN tarafından Yüksekokulumuz öğretim elemanlarına iletildi.

Yüksekokul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Cemal ACAR, Müdür yardımcılarımız Dr.Öğr.Üyesi Ali İhsan ÇELİK ve Öğr.Gör. Ramazan KAYABAŞI ile yüksekokulumuz öğretim elemanlarının katıldığı toplantıda tüm öğretim elemanlarının üniversitemiz ve yüksekokulumuzun kalite faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olması ve ders bilgi paketinde yer alan dersler ile ilgili tespit edilen eksik ve hatalı bilgilerin ilgili öğretim elemanları tarafından tekrar gözden geçirilerek güncellenmesi ve eksiksiz tamamlanması kararı alındı.

09 Mart 2021 Salı