Teknoloji Bağımlılığı ile Mücadele Konferansı

Yüksekokulumuz Rahime Akıncıoğlu konferans salonunda Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim üyesi, Sosyal Bilimler MYO Müdürü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Rıdvan Karabulut tarafından, Teknoloji Bağımlılığı ile Mücadele Konulu Konferans verilmiştir.

Kalite ve Kalite iyileştirme çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen Konferansa Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. İbrahim Bektaş, Md. Yrd. Öğr. Gör. Dr. Ramazan Kayabaşı, Md. Yrd. Öğr. Gör. Atahan Güven, Yüksekokul Sekreteri Kenan Karagöz, Akademik, İdari Personellerimizin yanı sıra Öğrencilerimizde katılmışlardır. Doç. Dr. Rıdvan Karabulut konferansta teknolojinin getirmişi olduğu kolaylıklar ve bu kolaylıklarla beraber gelen tehlikelerin neler olduğuna, Teknoloji dikkatli kullanılmazsa gelecekte çok daha büyük sorunlarla karşılaşılacağı konularına değinmiştir.

Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. İbrahim Bektaş, Doç. Dr. Rıdvan Karabulut’a Yüksekokulumuza katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etmesinin ardından konferans sona erdi.

08 Mayıs 2024 Çarşamba